Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

John Stratton: V prvni linii / Stratton (2017)(CZ) = CSFD 44% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    John Stratton: V prvni linii / Stratton (2017)(CZ) = CSFD 44% Názov:John Stratton: V prvni linii / Stratton (2017)(CZ) = CSFD 44% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-02-04 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner:Akcni,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : CZ 2.0
    Titulky : NE
    Rok vydání : Velká Británie, 2017
    Délka : 1 hod  34 min
    Žánr : Akční / Thriller
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/440102-john-stratton-v-prvni-linii/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt3567666/




    Režie : Simon West
    Scénář : Warren Davis II, Duncan Falconer
    Kamera : Felix Wiedemann
    Hudba : Nathaniel Méchaly
    Producenti : Guy Collins
    Střih : Andrew MacRitchie
    Scénografie : Jonathan Lee
    Kostýmy : Stephanie Collie


    Hrají (Actors) : Dominic Cooper, Connie Nielsen, Gemma Chan, Tom Felton, Tyler Hoechlin, Thomas Kretschmann, Derek Jacobi, Austin Stowell, Lee Nicholas Harris, Olegar Fedoro, Rinat Khismatouline, Jig'al Na'or, Richard Banks, Anthony Milton, David Terry




    OBSAH : John Stratton pracuje pro britskou verzi SEALs, která vlastně byla předlohou pro založení amerických jendotek SEALs. Jednotky Special Boat Service operují v zahraničí a většinou samozřejmě v utajení. Tentokrát má John na starosti misi v Íránu, během které měly být zabaveny chemické zbraně. Když ale Stratton a jeho parťák Marty dorazili na místo, všichni zaměstnanci zařízení byli mrtví a na Strattona s Martym tam čekala nalíčená past, kterou Marty nepřežil a Stratton vyvázl jen díky svému rychlému uvažování a štěstí. Je jasné, že tuto misi někdo vyzradil. Na záběrech z vrtulníku, který Strattona zachránil, je muž, který podle Strattona celý útok vedl. Strattonova nadřízená Sumnerová muže poznala, prý jde o agenta jménem Gregory Barovsky, který měl před mnoha lety zemřít. MI6 z něj tehdy udělala dvojitého agenta a Rusové ho měli zabít, ale evidentně nezabili. Barovsky má nyní v držení chemické zbraně, které velmi brzy po jejich získání otestoval na jedné vesnici na Ukrajině, kde všichni zemřeli. Chemické zbraně, které má Barovsky v držení, jsou určené k leteckému útoku. MI6 se podařilo vytipovat dva muže, kteří by mohli Barovskému pomoct s šířením zbraní. Jednoho muže mohli agenti bez problémů vyloučit, ten druhý se nyní nachází v Římě. Strattonovi se podařilo muže unést a získat od něj více informací. Barovsky si u muže objednal rozprašovač na chemické zbraně a zadržený muž také Strattonovi řekl, koho si Barovsky objednal na sestrojení dronů, které zbraně ponesou. Stratton muže vypátral a spolu s novým parťákem u něj doma rozmístil odposlechy. Barovsky ale odposlechy odhalil a celá akce byla na spadnutí. Strattonovi a jeho týmu se i tak podařilo Barovskymu ukrást jeden ze čtyř dronů, a technici se z něj pokouší získat informace o tom, kde se Barovsky chystá použít chemické zbraně. Jenže data z dronu moc nápomocná nejsou. Stratton se navíc potýká se zrádcem ve vlastních řadách, kterým je nejspíš agent MI6 Cummings. Strattonovo podezření se záhy potvrdí. Sumnerová tedy nařizuje, aby její tým pokračoval ve zkoumání dronu, což Cummings zastavil. Dron začíná brzy přijímat signál a ze získaných údajů vyplývá, že útok provede Barovsky v Londýně. Tajné služby se tedy soustředí na Londýn a brzy odhalují podezřelou loď, kterou by Barovsky mohl k útoku použít. Stratton a zásahový tým podniknou na loď útok a podaří se jim zabavit další dva drony, ale s tím posledním Barovsky uteče. Stratton nyní netuší, co Barovsky chystá…(TV Prima)




       
       



    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    luisvyto
    Ratio 0.29

    Clen

    23/03/2019 14.39.49

    1
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    07/02/2019 09.52.26


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.138 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:01
    sql

    TOPlist